Hoe verloopt een verkoopprocedure?

29 maart '17

Binnenkort gaan we met 6 2-onder-1 kapwoningen en 2 vrijstaande woningen in verkoop in De Hoven, Oostindie. Maar hoe verloopt nu eigenlijk zo'n verkoopprocedure?

Schrijf je in als belangstellende

Heb je interesse uit naar zo'n mooie 2-kapper of vrijstaande woning in De Hoven Oostindie? Dan is de eerste belangrijke stap je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Dan sta je als belangstellende in ons systeem. Je ontvangt dan regelmatig onze nieuwsbrief met nuttige informatie over de woningen. Bijvoorbeeld als er mooie nieuwe impressies op de website zijn gezet, of als de prijzen van de woningen bekend zijn gemaakt.

Welke 2-onder-1 kapwoning heeft jouw voorkeur?

Er zijn 2 type 2-onder-1 kapwoningen. Type Atalanta heeft een schildkap, type Aurelia heeft een zadeldak. Door de verschillende vormen van het dak is type Aurelia iets groter (ongeveer 20 m3). Wij zijn erg benieuwd naar jouw voorkeur. Vind je de uitstraling van de woning belangrijk, of ben je op zoek naar meer ruimte?

Je geeft je voorkeur aan door je in te schrijven als belangstellende voor jouw favoriete 2-onder-1 kapwoning. Wij houden dan rekening met jouw wens in de verdere ontwikkeling van het plan.

Voorkeuren aangeven en toewijzing

Op het moment dat we in verkoop gaan ontvangen alle belangstellenden een e-mail met een persoonlijke link naar het digitale inschrijfformulier. Op dit formulier kun je voor maximaal 5 woningen je voorkeur aangeven. De inschrijfperiode duurt een aantal dagen. Op de sluitingsdatum worden de woningen door de makelaar toegewezen. Ben je de enige die zijn belangstelling voor een bepaald bouwnummer heeft getoond? Dan heb je meteen een optie. Zijn er meer gegadigden? Dan wordt er geloot. Van de makelaar krijg je als optant vervolgens alle informatie over de vervolgstappen.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Deze kans niet missen? Bekijk de woningen en schrijf je in