Maak kennis met Meidoorn

24 februari '23

Goed nieuws, er komen weer nieuwe woningen in Oostindie! Dorps, sfeervol, helemaal nieuw en héél groen. Dat is wonen in Meidoorn. Omgeven door groen, water en ruimte, loop jij in Meidoorn met een glimlach je voordeur uit. De vogeltjes beginnen aan hun ochtendconcert. Langzaamaan ontwaakt deze groene wijk. Vriendelijk groet je de buurman die net zijn krant uit de brievenbus haalt. Hier ruik je het vers gemaaide gras en spelen kinderen uitgelaten samen op straat. Wat een gemoedelijk tafereel. Struinend over het naastgelegen wandelpad zie je tussen de bomen door in de verte alleen maar heide en vennen. Zie jij jezelf hier al vertoeven?

image alt

De sfeer van thuis

Stel je voor, het is lente. De zon schijnt heerlijk naar binnen en je zet de tuindeuren van je prachtige woning in Meidoorn open. Een grote tuin stond altijd al op je verlanglijstje. En nu komt die droom uit. Tevreden snuif je de frisse lucht op onder het genot van een kopje koffie, met één oog op je kinderen die in de tuin aan het schommelen zijn. Uit het raam kijk je uit over weilanden en boerderijen. Wat een leven!

image alt

Warm en comfortabel wonen

In Meidoorn, gelegen tussen De Kaap en de Oostindischewijk, heb je lekker álle ruimte. Langs- en zadelkappen, grote kozijnen of stoere elementen wisselen elkaar af. Hier woon je weids en dorps. Omringd door bomen, struiken, heide en vennen. En tóch in de buurt van alle voorzieningen die je nodig hebt. Daarnaast hebben alle woningen in Meidoorn energielabel A+++. En dat is goed nieuws voor de portemonnee!

image alt

Diversiteit in woningen

In Meidoorn ongeveer 27 koopwoningen in verschillende types: vrijstaand, tweekappers en rijwoningen. Zie je jezelf hier wel wonen? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf nu is het namelijk mogelijk om je in te schrijven. De inschrijfdatum onder het woningtype telt mee voor de toewijzing van de woning. Dus wacht niet! Bekijk de woningtypes, geef je voorkeuren door en wie weet woon jij binnenkort wel in jouw droomwoning.

Bekijk het woningaanbod
  Lees meer over Meidoorn
  Bekijk het woningaanbod