Bereikbaarheid Oostindie

De prachtige woningen van De Hoven liggen aan de oostkant van de nieuwbouwwijk Oostindie. Preciezer gezegd: tussen de Roomsterweg, Houtsingel en de sportvelden van VEV’67. Via de uitstekende fietsverbindingen in en rondom Oostindie ben je zo in het centrum van Leek of een van de omliggende dorpen. De provinciale weg richting de A7 is vlakbij, waarna je richting Groningen, Drachten of verder kunt.

Auto
Bus
Fiets

Met de auto

De Groene Hoven ligt in het zuiden van Leek. Vanaf je eigen parkeerplaats en via de provinciale wegen N979 en N372 ben je zo bij de A7. Leek ligt immers erg centraal langs de A7 tussen Groningen en Drachten. Met de auto ben je binnen 25 minuten in een van beider steden.

Met de bus

Een dagje Groningen kan ook heel gemakkelijk met het openbaar vervoer. Op loopafstand van De Groene Hoven ligt de bushalte aan de Houtsingel. Hier stap je op de lijnbus 3 richting de provinciehoofdstad.

Met de fiets

Wil je de regio in en één van de omliggende plaatsen bezoeken? Dan is de fiets bij uitstek het meest geschikte vervoersmiddel. Binnen een kwartiertje sta je in het naastgelegen Roden of fiets je juist richting Zevenhuizen. Wist je trouwens dat er erg leuke fietsroutes zijn op de grens van Drenthe, Groningen en Friesland? Doe in een middagje 3 provincies aan!

Iets vragen? Neem contact op
Wat is er allemaal te doen? Voorzieningen in de buurt