Bereikbaarheid Oostindie

De prachtige woningen van Meidoorn liggen aan de zuidkant van de nieuwbouwwijk Oostindie. Gelegen tussen De Kaap en de Oostindischewijk met de sportvelden van VEV’67 om de hoek. Via de uitstekende fietsverbindingen in en rondom Oostindie ben je zo in het centrum van Leek of in een van de omliggende dorpen. De provinciale weg richting de A7 is vlakbij, zodat je in een mum van tijd in Groningen of Drachten bent.

Auto
Bus
Fiets

Met de auto

Meidoorn ligt in het zuiden van Leek. Vanaf je eigen parkeerplaats en via de provinciale wegen N979 en N372 ben je zo bij de A7. Leek ligt super centraal langs de A7 tussen Groningen en Drachten en met de auto ben je in beide steden binnen 25 minuten!

Met de bus

Een dagje Groningen kan ook heel gemakkelijk met het openbaar vervoer. Op loopafstand van Meidoorn ligt de bushalte aan Oostindie, bij de rotonde. Hier stap je op de lijnbus 3 richting het stadscentrum met leuke restaurants, winkels en musea.

Met de fiets

Wil je de regio in en één van de omliggende plaatsen bezoeken? Dat kan makkelijk met de fiets! Binnen een kwartiertje sta je in het naastgelegen Roden of fiets je juist richting Zevenhuizen. Wist je trouwens dat er erg leuke fietsroutes zijn op de grens van Drenthe, Groningen en Friesland? Doe in een middagje 3 provincies aan, genoeg te zien!

Iets vragen? Neem contact op
Wat is er allemaal te doen? Voorzieningen in de buurt