Planning

Oostindie is een mooie, groene en waterrijke nieuwbouwwijk in Leek en is al enkele jaren in ontwikkeling. Er zijn inmiddels al meerdere fases in verkoop gegaan en inmiddels in aanbouw of zelfs al bewoond. Hieronder vind je de verschillende fases.

image alt

Meidoorn fase 2 - in verkoop

Op 29 februari 2024 is de verkoop van 12 woningen van Meidoorn fase 2 gestart. Deze fase bestaat uit 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Er is nog beschikbaar aanbod. Neem nu vrijblijvend een optie.

Naar woningaanbod
image alt

Meidoorn fase 1 - In verkoop

In deze fase realiseren we verschillende moderne nieuwbouwwoningen, waaronder rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. De verkoop is gestart op 31 mei 2023. In maart 2024 is de bouw gestart. Ook hier wonen? Bekijk hieronder de actuele beschikbaarheid.

Beschikbare woningen
image alt

De Groene Hoven - Opgeleverd

In januari 2022 zijn er 17 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen verkocht. Allemaal zeer ruim opgezet en in een groene buurt, waar de woningen een extra grote tuin hebben. In het tweede kwartaal van 2022 is de bouw van deze woningen gestart. De woningen zijn in het eerste kwartaal van 2023 opgeleverd.

image alt

De Winding fase 2 - Opgeleverd

De verkoop van De Winding fase 2 is geweest en alle woningen zijn verkocht. Op deze locatie worden 12 woningen ontwikkeld met verschillende type 2 onder 1 kapwoningen en levensloopbestendige woningen. De eerste bouwwerkzaamheden zijn in mei/juni 2021 gestart. De bouw is voorspoedig verlopen en de eerste 6 woningen zijn in september 2022 opgeleverd. De andere 6 woningen zijn in november 2022 opgeleverd.

image alt

De Winding fase 1 - Opgeleverd

De Hoven breidt zich steeds meer uit en met resultaat De Winding fase 1. De eerste fase bestaat uit zes 2 onder 1 kapwoningen en 4 levensloopbestendige woningen. Alle woningen zijn intussen verkocht.

De aannemer is in het eerste kwartaal van 2021 gestart met de bouwwerkzaamheden. De eerste woningen zijn in mei 2022 opgeleverd.

image alt

De Hoven fase 3-Il - Opgeleverd

Fase 3-II in De Hoven bestaat uit 9 woningen. Dit project bestaat uit 3 vrijstaande en 6 half vrijstaande woningen. Alle woningen zijn inmiddels verkocht. De aannemer is in oktober 2020 gestart met de bouw van de half vrijstaande woningen. Deze woningen zijn in november 2021 opgeleverd. De overige 3 vrijstaande woningen zijn intussen ook opgeleverd in februari/maart 2023.

image alt

De Hoven fase 4-I - Opgeleverd

In totaal 10 hoek- en rijwoningen met diepe achtertuin op het westen van circa 17 meter. Deze woningen worden niet meer aangesloten op het gasnet, krijgen zonnepanelen en een luchtwarmtepomp. De verkoop was in juni 2019 gestart en in 2020 kon de bouw starten. Alle 10 woningen zijn in juli 2021 aan de kopers opgeleverd.

image alt

De Hoven fase 3-I - Opgeleverd

De Hoven fase 3-I is een project dat bestaat uit 2 vrijstaande en 8 half vrijstaande woningen. De woningen zijn gelegen op ruime kavels aan het Longkruid en worden gasloos opgeleverd. Alle woningen in De Hoven fase 3-I zijn verkocht en in april 2021 opgeleverd.

image alt

De Hoven fase 1 en 2 - Opgeleverd

Halverwege 2018 is aannemer Kuin gestart met de bouw van de eerste 8 woningen De Hoven fase 1. Een paar maanden later, in oktober 2018 is Kuin gestart met de eerste bouwwerkzaamheden van De Hoven fase 2. Deze woningen zijn allemaal opgeleverd en bewoond.

Iets vragen? Neem contact op
Interesse in een woning? Bekijk het aanbod