Planning De Hoven in Leek

Oostindie is een mooie, groene en waterrijke nieuwbouwwijk in Leek en is al enkele jaren in ontwikkeling. In de deelbuurt De Hoven zijn inmiddels al meerdere fases in verkoop gegaan en inmiddels in aanbouw of zelfs al bewoond. Hieronder vind je de verschillende fases.

image alt

De Groene Hoven in verkoop

Maak kennis met De Groene Hoven. De nieuwste fase van Oostindie in deelbuurt De Hoven. Het aanbod bestaat uit 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. De verkoop is gestart op donderdag 18 november 2021. De toewijzing was een week later en alle woningen zijn intussen toegewezen. 

image alt

De Winding fase 2 in aanbouw

De verkoop van De Winding fase 2 is geweest en alle woningen zijn verkocht. Op deze locatie worden 12 woningen ontwikkeld met verschillende type 2 onder 1 kapwoningen en levensloopbestendige woningen. De eerste bouwwerkzaamheden zijn in mei/juni 2021 gestart. Bekijk alle bouwupdates in het nieuwsoverzicht.

image alt

De Winding fase 1 in aanbouw

De Hoven breidt zich steeds meer uit en met resultaat De Winding fase 1. De eerste fase bestaat uit 6 2 onder 1 kapwoningen en 4 levensloopbestendige woningen. Alle woningen zijn intussen verkocht.

De aannemer is in het eerste kwartaal van 2021 gestart met de bouwwerkzaamheden. De verwachting is dat de woningen aan het einde van het eerste kwartaal van 2022 worden opgeleverd. Meld je aan voor de nieuwsbrief als je benieuwd bent naar updates vanaf de bouwplaats.

image alt

De Hoven fase 3-Il in aanbouw

Fase 3-II in De Hoven bestaat uit 9 woningen. Dit project bestaat uit 3 vrijstaande en 6 half vrijstaande woningen. Alle woningen zijn inmiddels verkocht. De aannemer is in oktober 2020 gestart met de bouw van de half vrijstaande woningen. De verwachting is dat deze woningen in november 2021 worden opgeleverd. De overige 3 vrijstaande woningen zijn ook al in aanbouw en de aannemer verwacht aan het einde van het derde kwartaal van 2022 te kunnen opleveren.

Ga naar het nieuwsoverzicht om de ontwikkelingen op de bouwplaats te volgen.

image alt

De Hoven fase 4-I opgeleverd

In totaal 10 hoek- en rijwoningen met diepe achtertuin op het westen van circa 17 meter. Deze woningen worden niet meer aangesloten op het gasnet, krijgen zonnepanelen en een luchtwarmtepomp. De verkoop was in juni 2019 gestart en in 2020 kon de bouw starten. Alle 10 woningen zijn in juli 2021 aan de kopers opgeleverd.

image alt

De Hoven fase 3-I opgeleverd

De Hoven fase 3-I is een project dat bestaat uit 2 vrijstaande en 8 half vrijstaande woningen. De woningen zijn gelegen op ruime kavels aan het Longkruid en worden gasloos opgeleverd. Alle woningen in De Hoven fase 3-I zijn verkocht en in april 2021 opgeleverd.

image alt

De Hoven fase 1 en 2 opgeleverd

Halverwege 2018 is aannemer Kuin gestart met de bouw van de eerste 8 woningen De Hoven fase 1. Een paar maanden later, in oktober 2018 is Kuin gestart met de eerste bouwwerkzaamheden van De Hoven fase 2. Deze woningen zijn allemaal opgeleverd en bewoond.

Iets vragen? Neem contact op
Interesse in een woning? Bekijk het aanbod