Beelden van De Winding fase 1 zijn klaar!

11 juni '20

Eerder hebben we de schetsen en de plattegronden van de woningen in De Winding fase 1 al met je gedeeld. Je kreeg toen al een goede indruk van hoe de woningen in De Winding fase 1 eruit komen te zien en hoe de woningen zijn ingedeeld. Nu wordt die indruk alleen maar beter... Want wij hebben achter de schermen hard gewerkt om de beelden nog gedetailleerder te maken. Bekijk de beelden alvast hieronder.

Wil jij weten hoe jouw woning er van binnen uit komt te zien? Je ziet het op de pagina Woningen. Met de ingetekende plattegronden kan je alvast wegdromen. Zit jouw toekomstige huis ertussen? Klik dan op het hartje van je voorkeur en blijf op de hoogte. Het duurt niet lang meer voor we in verkoop gaan, want vanaf 25 juni 17.00 uur kun jij je inschrijven op deze woningen.

Bekijk de woningen
image alt

2 onder 1 kapwoning Type A

De 2 onder 1 kapwoning type A in De Winding fase 1 is een heerlijke gezinswoning met aangebouwde garage, 3 slaapkamers en een ruime zolder. Deze fraaie woning heeft een rode gevelsteen met een antraciete plint en grijs/zwarte kozijnen en deuren. Dankzij de openslaande deuren aan de achterkant, betrek je de tuin gemakkelijk bij de woning. Hoe fijn is dat?! Er zijn 2 van deze woningen beschikbaar in fase 1 met vrij uitzicht over het groen.

image alt

2 onder 1 kapwoning Type B

De 2 onder 1 kapwoningen type B in De Winding fase 1 zijn ruime woningen met aangebouwde garage. Deze woningen zijn uitgerust met een prachtige paarsbruin genuanceerde gevelsteen, hardhouten kozijnen in gebroken wit en grijze deuren. De achtertuin ligt op het zuidoosten en betrek je zomers lekker bij de woning dankzij de openslaande deuren in de keuken. Er zijn 4 van deze woningen beschikbaar in fase 1.

image alt

Levensloopbestendige woning Type C

In De Winding fase 1 komen 4 levensloopbestendige tweekappers, met zowel slaapruimte op de begane grond als op de 1e verdieping. Fijn aan deze woningen is ook de aangebouwde garage, die inpandig te bereiken is via de bijkeuken. Met in totaal 3 slaapkamers en op beide verdiepingen een badkamer, heb je binnen ruimte genoeg, maar ook in de tuin met een zuid ligging is het heerlijk vertoeven.

Wat zeker de moeite waard is

Alle woningen worden duurzaam uitgevoerd met een EPC van 0,0. Er komen zonnepanelen op het dak en de woningen worden gasloos aangeboden inclusief warmtepomp. Geweldig toch!

  Ben je klaar voor de start verkoop?
  Mijn Eigen Huis