Beurs Wonen Leek op 1 april

28 maart '17

Binnenkort gaan wij in verkoop met nieuwbouwplan De Hoven Oostindie in Leek. Wil je meer informatie over de woningen in dit plan? Kom dan op zaterdag 1 april naar de Beurs Wonen Leek. Je bent van 11.00 - 14.00 uur van harte welkom in het gemeentehuis aan de Tolberterstraat 66 in Leek.

Interesse?

In De Hoven komen in deze eerste fase 8 woningen in het aanbod. Naar verwachting start de verkoop rond de zomer van 2017. Gaat jouw interesse uit naar zo'n mooie 2-kapper of kies je toch voor volledig vrijstaand? Welk woningtype je ook kiest, ze staan allemaal op zeer ruime kavels. En met de tuin op de zuiden. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu al aan als belangstellende bij het woningaanbod. Wij houden je dan met onze nieuwsbrief op de hoogte van alle ontwikkelingen en de start verkoop. Eerst meer informatie over de woningen en de locatie? Dan zien we je graag op de Beurs Wonen Leek op 1 april. De koffie staat klaar!

Welke woning heeft jouw voorkeur?

Er zijn 2 soorten 2-onder-1 kapwoningen. Type Atalanta heeft een schildkap, type Aurelia heeft een zadeldak. Door de verschillende vormen van het dak is type Aurelia iets groter (ongeveer 20 m3). Wij zijn erg benieuwd naar jouw voorkeur. Vind je de uitstraling van de woning belangrijk, of ben je op zoek naar meer ruimte?

Door het

Heb je een vraag? Bekijk de veel gestelde vragen
Benieuwd naar de woningen? Bekijk het aanbod en schrijf je in