Bouwnummer #040 uitgelicht

19 april '24

Meidoorn is de nieuwste uitbreiding van de ruime, groene en waterrijke deelbuurt Oostindie Zuid in Leek. In deze natuurinclusieve wijk, gelegen tussen De Kaap en de Oostindischewijk, heb je lekker álle ruimte. Hier woon je weids en dorps, maar tóch in de buurt van alle voorzieningen die je nodig hebt. Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar in dit duurzame nieuwbouwproject. Zoek je een ruime vrijstaande woning? Misschien is bouwnummer #040 wel iets voor jou!

Gezellig en licht, dankzij de ruime C-vorm

Via de voordeur aan de zijkant van de woning stap je de hal binnen met een toilet, meterkast en trap naar de 1e verdieping. In het open woongedeelte staan koken, eten en wonen gezellig met elkaar in verbinding. Hier sta jij te kokkerellen met de openslaande deuren naar de tuin op het zuidwesten lekker open op een warme zomerdag. Heerlijk, niet? Vanuit de open keuken loop jij zo de tuin in om de gerechten op de picknicktafel te zetten, terwijl de kinderen lekker spelen. Zoveel ruimte, waar vind je dat nog? Wat heerlijk!

3 slaapkamers en riante zolder

Via de trap kom je op de 1e verdieping. Aan de overloop vind je 3 slaapkamers en de badkamer (inclusief) met douche, bad, toilet en wastafel. Alle drie de slaapkamers zijn lekker licht door de vele raampartijen. Op de 2e verdieping vind je een ruime zolder waar je spullen kunt opbergen. Óf je maakt er een logeer- of hobbykamer van. Hier vind je ook aansluitingen voor de wasmachine en droger. In de aangebouwde berging kun je de fietsen kwijt. Parkeren? Dat doe je op je eigen terrein, hier is plek voor 2 auto’s. Genoeg ruimte voor het hele gezin!

BEGANE GROND

Meidoorn bouwnummer 40 fase 2

EERSTE VERDIEPING

Meidoorn fase 2 bwnr 40

TWEEDE VERDIEPING

Meidoorn fase 2 bouwnummer 40
image alt

Kenmerken bouwnummer #040

  • Woonoppervlakte 169 m2
  • 2 parkeerplaatsen op eigen perceel
  • 3 Slaapkamers op de verdieping
  • Ruime badkamer compleet met douche, toilet en optioneel bad
  • Royale zolder voor logees of hobby’s
  • Ruime tuin gelegen op het Zuidwesten
  • Voorzien van zonnepanelen, luchtwarmte pomp en balansventilatie (WTW-systeem)
  • Volledig voorzien van vloerverwarming 
  • Voorlopig energielabel A++++
  • Duurzaam en gasloos wonen, klaar voor de toekomst

Interesse?

Ben jij verliefd geworden op deze vrijstaande woning? Bekijk snel het aanbod op de website en vraag vrijblijvend een optie aan. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of telefonisch. We staan je graag te woord en helpen je graag verder!

Bekijk actueel aanbod
  Contact
  Actueel woningaanbod