Bouwnummers De Groene Hoven live!

21 september '21

Alle 17 bouwnummers van De Groene Hoven staan nu op onze website. Pak je laptop of tablet erbij en ga op zoek naar jouw favoriete woning. Heb je al een keuze gemaakt? Vergeet dan niet om ze op je wensenlijst te zetten. Zo zijn we weer een stap verder in de voorbereidingen richting start verkoop.

Naar woningaanbod

Favoriete woning op je wensenlijst

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen.

Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.

Stap verder richting start verkoop

We zijn weer een stap verder in de voorbereidingen richting start verkoop. Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning bijvoorbeeld ook alle kenmerken eens goed. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je of je jouw auto op eigen terrein kwijt kunt en hoe de ligging van de zon is.

In onderstaande interactieve kaart zie je precies welk bouwnummer waar ligt. Bouwnummers 001 t/m 017 horen bij De Groene Hoven. Klik door de kaart heen en ga op zoek naar jouw perfecte woning.

Meer lezen? Nieuwsoverzicht
Bekijk het zelf Alle bouwnummers