Bouwupdate De Hoven fase 3-II

9 februari '21

We ontvingen weer een nieuwsbrief van de aannemer. Via deze weg worden kopers op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen in De Hoven fase 3-II. Lees mee en zie hoe de bouw van dit mooie project vordert.

image alt

Stand van de bouw

Zoals op de foto's is te zien, zijn de eerste verdiepingsvloeren gelegd en zijn de lijmers gestart met het lijmen van de binnenmuren van de verdieping. Eind vorige week zijn bij 4 woningen zoldervloeren gelegd.

In verband met het huidige weer, de sneeuw en de vorst, wordt er momenteel niet gewerkt aan de woningen. Zodra het weer het weer toelaat, worden de zoldervloeren op de laatste 2 woningen gelegd en zal er gestart worden met het metselwerk. Het plaatsen van de daken is vooralsnog ingepland voor eind maart.

Prognose

Als koper wil je natuurlijk graag weten wanneer jouw woning wordt opgeleverd en je de sleutel krijgt. Een prognose is een indicatie voor een bepaalde periode.

Als prognose voor de oplevering van De Hoven fase 3-II geeft de aannemer aan dat zij beginnen met het opleveren van de eerste woningen in het 4e kwartaal van 2021. Uiteraard is dit een prognose op basis van de nu aanwezige planning. Indien er zich onvoorziene zaken voordoen zoals bijvoorbeeld nog meer vorst, hevige regenval, leveringsproblemen van materialen, vertraging bij Nutsbedrijven of faillissement van een onderaannemer, dan kan er een verschuiving plaatsvinden. Aan deze prognose kunnen daarom geen rechten ontleend worden. De oplevering zal in ieder geval conform het contract binnen het beschikbare aantal werkbare werkdagen plaatsvinden. 

  Naar het nieuwsoverzicht
  Home