Bouwupdate De Winding fase 1 & 2

24 februari '22

Ook de bouw van De Winding fase 1 & 2 begint al aardig op te schieten. We hebben weer wat mooie plaatjes toegestuurd gekregen van Aannemingsbedrijf Kuin. Kijk je mee?

De Winding fase 1

De bouw van de 10 woningen verloopt voorspoedig. Alle steigers zijn gedemonteerd, de ramen zijn geplaatst en de voeger is klaar. Maar ook aan de binnenkant wordt hard gewerkt. Denk bijvoorbeeld aan de aftimmeringen van de woning en de trappen. Bij de eerste woningen zijn de tegelzetter en de stucadoor zelfs al gestart met hun werkzaamheden. Over enkele weken begint ook de spuiter met het afwerken van de plafonds. De aannemer verwacht de woningen in mei 2022 op te leveren.

De Winding fase 2

Ook bij fase 2 verloopt de bouw op rolletjes. De kappen van de eerste 6 woningen zijn geplaatst, wat meteen een ander gezicht geeft! De komende weken volgen de overige kappen. Ook staan de woningen in de steigers zodat de metselaars veilig kunnen metselen op de verdiepingshoogte. Momenteel worden de laatste kalkzandsteenpunten gelijmd en binnenkort starten we met het buitentimmerwerk aan de goten.

  Meer nieuws
  Bekijk de planning