Datum start verkoop bekend

16 mei '23

Zie jij jezelf al wonen in Meidoorn? Dat komt dan mooi uit, want de start verkoop datum van alle woningen van Meidoorn is nu écht bekend. Ben jij al voorbereid en heb je je financiële check al geregeld?

31 mei 2023

Noteer in je agenda

Start verkoop op 31 mei om 12.00 uur. Inschrijven tot 6 juni uiterlijk 12.00 uur. Uitslag toewijzing 7 juni rond 12.00 uur.

1 juni 2023

Noteer ook het informatiemoment in je agenda

Op 1 juni tussen 16.00 en 18.00 uur in het Rabobank kantoor in Leek (Tolberterstraat 41 in Leek)

Inschrijfperiode

Als op 31 mei rond 12.00 uur de online verkoop start, geef je maximaal 5 bouwnummer voorkeuren door. Dat doe je vanuit je wensenlijst of direct vanuit het woningaanbod. Tijdens de inschrijfperiode kun je jouw voorkeuren zo vaak aanpassen als je dat wilt. Je kunt bijvoorbeeld de volgorde aanpassen, voorkeuren verwijderen en toevoegen. Dat kan uiterlijk tot 6 juni 12.00 uur want dan sluit de registratie. De volgende dag, 7 juni, worden de woningen toegewezen en krijg je bericht over de uitslag.

Op 1 juni tussen 16.00 en 18.00 uur wordt er een informatiemoment georganiseerd. Hier zullen de makelaar, de Rabobankadviseur, aannemer en ontwikkelaar aanwezig zijn om persoonlijk met jou in gesprek te gaan en eventuele vragen te beantwoorden. Dit zal plaats vinden in het Rabobank kantoor in Leek (Tolberterstraat 41 in Leek).  We zouden het leuk vinden als je komt. Je bent van harte welkom! 

Verkoopprocedure en toewijzing
image alt

Financiële check

Als de verkoop start vragen we je een financiële check te uploaden in jouw account dat je, als het goed is, al eerder hebt aangemaakt. Zo niet doe dat dan alsnog. Zo kun je straks heel eenvoudig en snel jouw voorkeuren aan ons doorgeven. Meer over de financiële check

Plan een financiële check

Eerste interieur beelden gereed

Eerder hebben we al schetsen en gevelbeelden gedeeld met je. Je kreeg toen al een goede indruk van hoe de woningen in Meidoorn in Leek er uit komen te zien. Nu wordt die indruk alleen maar beter... Want wij hebben achter de schermen hard verder gewerkt om de beelden nog gedetailleerder te maken. De eerste interieur beelden zijn nu gereed. Nieuwsgierig? Bekijk de beelden hieronder. 

Weten welke afbeelding bij welk woningtype hoort? Je ziet het op de pagina Woningen. We laten je daar ook per bouwnummer een gevelbeeld zien!

Bekijk de woningen
Zeker weten dat je de woning kan betalen? Doe nu de financiële check
Hier wonen? Bekijk de woningen