Impressies en plattegronden

13 september '18

De Hoven komt steeds meer tot leven! We hebben de impressies en plattegronden ontvangen, deze laten we natuurlijk graag zien!

Wonen in deze fase in De Hoven betekent dat je zeer duurzaam woont, doordat de woningen niet meer op aardgas worden aangesloten. Alle woningen worden gekenmerkt door een ongelijke kap en/of ongelijke goothoogte. Op deze manier passen de woningen in het Drentse karakter van dit gedeelte van De Hoven.

vrijstaande woningen

Op de 2 vrijstaande kavels kun je je favoriete vrijstaande woning kiezen! Kies je type A of B? De kavel is groot genoeg voor het realiseren van al je tuinwensen. De aangebouwde garage en 2 parkeerplaatsen op eigen erf maken deze woning compleet!

half vrijstaande woningen

In deze fase worden 8 half vrijstaande woningen gerealiseerd. Alle woningen staan op een ruime kavel, hebben een aangebouwde garage èn 2 parkeerplaatsen op eigen erf.


Nieuwsgierig geworden? Bekijk snel de beelden en plattegronden per bouwnummer bij het woningaanbod.

Mijn Eigen Huis

Interesse?  Maak snel een Mijn Eigen Huis account aan en geef door welke woning jouw favoriet is. Je staat dan meteen ingeschreven als belangstellende voor dit project. Via je Mijn Eigen Huis account en onze nieuwsbrieven houden wij je op de hoogte wanneer de verkoop van dit project start. Ook heb je een Mijn Eigen Huis account nodig om je in te schrijven voor je favoriete woning.

Bekijk alle woningen Welke woning heeft jouw voorkeur?
Wat zijn de voordelen? Mijn Eigen Huis