Eerste bouwupdate De Winding fase 1

29 april '21

We ontvingen een bouwupdate van de aannemer. Via deze weg worden kopers op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen in De Winding fase 1. Lees mee en zie hoe de bouw van dit mooie project vordert.

image alt

Stand van de bouw

Er wordt hard gewerkt aan de Winding fase 1. Bijna alle funderingen zijn gestort en de loodgieter heeft het voorwerk betreffende het leidingwerk verricht. Binnenkort worden de begane grondvloeren gelegd en zal de lijmer starten met het lijmen van de binnenwanden. De bouwrouting loopt van bouwnummer 1 naar bouwnummer 10.

Prognose

Als koper wil je natuurlijk graag weten wanneer jouw woning wordt opgeleverd en je de sleutel krijgt. Een prognose is een indicatie voor een bepaalde periode.

Als prognose voor de oplevering van De Winding fase 1 geeft de aannemer aan dat zij hopen te beginnen met het opleveren van de eerste woningen aan het einde van het 1e kwartaal van 2022. Uiteraard is dit een prognose op basis van de nu aanwezige planning. Indien er zich onvoorziene zaken voordoen zoals bijvoorbeeld nog meer vorst, hevige regenval, leveringsproblemen van materialen, vertraging bij Nutsbedrijven of faillissement van een onderaannemer, dan kan er een verschuiving plaatsvinden. Aan deze prognose kunnen daarom geen rechten worden ontleend. De oplevering zal in ieder geval conform het contract binnen het beschikbare aantal werkbare werkdagen plaatsvinden. 

  Naar het nieuwsoverzicht
  Home