Bepaal je indeling

22 mei '23

Waar komt jouw bank te staan? Wij helpen je vast een handje om dat te bepalen! De plattegronden zijn ondertussen definitief en wij hebben ze vast ingekleurd en aangekleed. Dan heb je vast een goed beeld van hoe je jouw nieuwe woning kunt indelen!

De plattegronden

Het indelen van je nieuwe huis is altijd lastig op basis van een plattegrond. Daarom hebben wij vast een standaard indeling voor je uitgewerkt. Zodra de verkoop start kun je ook de gedetailleerde plattegronden (op schaal) per bouwnummer downloaden. Op dat moment zijn ook de zogenoemde 'optietekeningen' beschikbaar. Op een optietekening worden ook de meest gekozen opties (bijvoorbeeld een uitbouw) getoond. Je vindt de geïllustreerde plattegronden bij het woningaanbod op deze website. Bekijk de woningen en de bijbehorende plattegronden.

Maak een indelingsplan

Nu de plattegronden van je woning bekend zijn, is het tijd om aan de slag te gaan met een indeling! Waar komt straks de bank en waar de eettafel? Bekijk de tips voor het maken van een indelingsplan in onderstaande video. 

Woning kopen Hoe werkt dat eigenlijk?
Woningen Bekijk alle woningen