Hét ultieme thuisgevoel

14 september '21

Ervaar hoe gemoedelijk wonen het is in deze nieuwste fase van nieuwbouwwijk Oostindie. Onze nieuwbouwmakelaar Bruining en de Reus vertelt je er graag meer over.

Leek heeft het!

Leek is een dorp dat in de jaren 60-80 is uitgebreid met vele woonwijken rondom het dorp. Zowel huur als koop. Hierdoor is het "vastgegroeid" aan buurdorp Tolbert. De dorpen maken dus gebruik van elkaars voorzieningen. Leek heeft verschillende basisscholen, een middelbare school en een handig grootwinkelplein. Hier zijn verschillende bouwmarkten, woonwinkels en supermarkten te vinden. Bij landgoed Nienoord kun je heerlijk wandelen en familiepark Nienoord is ook dichtbij. Niet te vergeten het historische bos Natuurschoon Nietap, geliefd door de bewoners van Leek. Voor waterliefhebbers heb je het Leekstermeergebied. Ook ideaal voor wandelingen en fietstochten. Leek biedt als gemeente uitstekende voorzieningen in combinatie met een landelijke omgeving met genoeg recreatieve mogelijkheden.

Positieve beweging in De Hoven

De Hoven is een prachtig wijkgedeelte met veel groen. Een typische Drentse uitstraling met heide, houtwallen, brinken en vennen. Vele bewoners van het bestaande wijkgedeelte verhuizen naar het nieuwe gedeelte. Men blijft dus graag in de wijk wonen. Een positieve "beweging" dus! In de wijk zijn meerdere basisscholen gevestigd in één, hagelnieuw gebouw genaamd De Violier. Ook zijn er sportvelden en vele speeltuinen te vinden. Vanuit de wijk is de busverbinding uitstekend. Ieder kwartier vertrekt er een rechtstreekse bus naar station Groningen. Handig als je een dagje winkelen in de stad heb gepland.

 

Bruining en De Reus Makelaar

Nieuwbouwmakelaar van De Groene Hoven

We kijken er naar uit om belangstellenden voor De Groene Hoven weer bij ons op kantoor te mogen ontvangen. Ons team bestaat uit Henk Wieland, Gabriël Mers, Rianne Bloemink, Roos Schutte en Rian Roorda. We helpen graag om belangstellenden een goed beeld te laten vormen van de buurt De Hoven en natuurlijk van Leek als woonplaats. Natuurlijk kunnen we je ook voorzien van alle informatie over dit nieuwe project. Bel, mail of kom langs!

Bruining en de Reus Makelaars
Boveneind 20
9351 AP Leek
T. 0594-554355
E. [email protected]

Volg onze pagina Facebook
Bekijk de schetsen Woningaanbod De Groene Hoven