Jouw nieuwe Bruynzeel keuken in Meidoorn

12 juni '23

Of ‘ie nou groot is of klein, de keuken is het kloppende hart van vele huishoudens. Het is de plek waar jij jouw eerste kop koffie zet, je gezin samenkomt en je jouw gasten ontvangt. Aangezien het een plek is waar we doorgaans heel wat tijd doorbrengen, kunnen we er maar beter voor zorgen dat deze plek goed aanvoelt. En misschien wel net zo belangrijk; dat deze plek er goed uit ziet! Met de keuken voorstellen van Bruynzeel, speciaal voor de woningen in Meidoorn, gaat dat zeker lukken!

image alt

Bruynzeel Keukens

Bruynzeel Keukens in Groningen is dé keukenpartner van Plegt-Vos in dit project. In de brochure vind je het perfecte keukenvoorstel voor jouw woning. De deskundige aankoopadviseurs kennen alle details van zowel de woning als het project. Ze stemmen de keukenwensen af met de bouwprofessionals, zodat alles met zorg en precisie wordt geleverd, gemonteerd en aangesloten, volgens de planning.

Bruynzeel biedt niet alleen een passend keukenvoorstel, maar je kunt het ook naar wens aanpassen of zelfs een geheel nieuw ontwerp laten maken. Bruynzeel Keukens neemt je alle zorgen uit handen, zodat jij straks onbezorgd kunt genieten van jouw prachtige nieuwe keuken in dit project.

image alt

Maak kennis met de Atlas keuken

Ontdek de Atlas keuken, een keuken die van alle gemakken is voorzien! Het front is in diverse kleuren te verkrijgen, zo kun je altijd een keuken samenstellen die bij jou past. De keuken is voorzien van een set apparaten van Bosch. Zo is de keuken uitgevoerd met een inductiekookplaat, recirculatie afzuigkap, combi-oven, koelvriescombinatie, vaatwasser en Grohe kraan. Het Quartsiet werkblad maakt de keuken helemaal af.

Download de brochure

Nog enkele woningen beschikbaar

Project Meidoorn is de nieuwste uitbreiding van de ruime, groene en waterrijke deelbuurt Oostindie Zuid in Leek. In deze natuurvriendelijke wijk heb je álle ruimte. Je woont weids en dorps, maar tóch in de buurt van alle voorzieningen die je nodig hebt. Ook ben je binnen 25 minuten in het oude stadscentrum van Groningen, waar je kunt genieten van terrasjes en winkelen. En aan het einde van de dag keer je weer terug naar de rust van jouw duurzame nieuwbouwwoning in het prachtige Meidoorn. Lijkt je dat wel wat? Dan hebben wij goed nieuws! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar waarop je direct een optie kunt nemen.

Ja! Ik wil een optie
Wanneer is de oplevering? Planning Meidoorn
Welke woningen zijn nog vrij? Woningaanbod