Keukenaanbieding bij Keukenhuis Roden

11 september '20

Ben je één van de trotse eigenaren van een geweldige woning in De Winding? Dan hebben we goed nieuws voor je. Bij aanschaf van een keuken bij Keukenhuis Roden ontvang je een keukencheque van € 1500,-! Bekijk hieronder de keukenuitvoeringen die zij ontworpen hebben. Heb je iets anders in gedachten, dan kan je dit altijd met Keukenhuis Roden bespreken.

image alt

2 onder 1 kapwoning Type A en B

Ben je de eigenaar van een 2 onder 1 kapwoning Type A en B? Keukenhuis Roden heeft drie voorbeelden van keukens ontworpen. Voorbeeld hiernaast is de 'Mid' versie. Alle drie de uitvoeringen hebben een klassieke L- vormige keuken. Je kan kiezen uit verschillende kleuren, materialen en apparatuur. Mocht je een andere uitvoering willen, dan kan je deze uiteraard bespreken. Klik hieronder voor meer informatie.

Aanbieding De Winding type A en B
image alt

Levensloopbestendige woning Type C

Heb je een levensloopbestendige woning Type C gekocht? Ook voor deze woning heeft Keukenhuis Roden een keuken ontworpen. Er zijn drie versies en het voorbeeld links is de 'Mid' versie. Deze keuken heeft voor de liefhebbers een kookeiland. Zie jij jezelf al heerlijk koken met jouw gasten zittend aan je eiland? Liever geen kookeiland, dan is er ook een voorbeeld van een rechte keuken tegen de wand. Klik hieronder om de ontwerpen inclusief bijbehorende prijzen te bekijken.

Aanbieding De Winding type C
De Winding fase 1 Check beschikbaarheid
De Winding bovenaf Bekijk het drone beeld