Klaar voor de start verkoop?

16 november '21

Aankomende donderdag om 15.00 uur start officieel de verkoop van het project De Groene Hoven. We vertellen je alvast wat meer over het inschrijfproces, zodat je donderdag helemaal voorbereid bent.

image alt

Voeg woning toe aan wensenlijst

Heb je al jouw favoriete bouwnummer(s) toegevoegd aan je wensenlijst? Een woning toevoegen aan jouw wensenlijst is heel gemakkelijk. Je klikt op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Supersimpel!

Geef je definitieve voorkeur door

Als de verkoop is gestart kun je de door jou gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wensenlijst in het winkelmandje plaatsen. Geef maximaal 5 voorkeuren door. Je kan alles overzichtelijk terugvinden in jouw account. Een inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. BPD behoudt zich het recht voor om dubbele inschrijvingen zonder nadere aankondiging te verwijderen. Per toekomstig huishouden wordt slechts 1 inschrijving geaccepteerd. Ben je aangemeld voor de projectnieuwsbrief? Dan ontvang je een reminder als het zover is!

Als er na de verkoopperiode nog bouwnummers vrij zijn, kun je direct een optie aanvragen voor een bepaald bouwnummer. Op werkdagen weet je binnen 24 uur of je de woning toegewezen hebt gekregen.

image alt

Toewijzing van de woningen

Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij onderstaande opeenvolgende criteria:

  • Aantal kandidaten per bouwnummer
  • Financiële check
  • Aanmeldduur

Wij streven naar een optimale bezetting van alle bouwnummers. Dat betekent dat - als jij de enige bent met een voorkeur voor een bepaald bouwnummer - dat bouwnummer aan jou wordt toegewezen. Ook als dit niet je eerste voorkeur is. Dat geldt niet voor inschrijvers die een financiële check hebben gedaan. Die krijgen te allen tijde het eerste vrije bouwnummer van hun hoogste voorkeur toegewezen.

Optie op een woning

Na de toewijzing krijg je via e-mail een bericht of er een woning aan jou is toegewezen. Welke woning dat is, zie je in jouw account. Je hebt een optie op die woning. Heb je helaas geen woning toegewezen gekregen dan ben je reservekandidaat. Ook dat zie je in jouw account.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Kies je droomwoning! Uniek en duurzaam