Kom je ook naar de nieuwbouwbeurs?

15 maart '23

Wil jij weten wat er op gebied van nieuwbouw speelt in Leek? Dan hebben we goed nieuws! Je krijgt nu namelijk de kans in Leek naar een presentatie te gaan van alle nieuwbouwprojecten door verschillende bedrijven en organisaties die te maken hebben met nieuwbouw in de omgeving. Kom je op zaterdag 25 maart naar de nieuwbouwbeurs?

image alt

Voordelen nieuwbouwbeurs

Als woningzoekende is een bezoek aan een nieuwbouwbeurs een slimme zet, want het biedt een mooie gelegenheid om kennis te maken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van nieuwbouwprojecten. Op deze beurs presenteert onder andere BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling het nieuwbouwproject Meidoorn. Dit geeft je niet alleen de kans om toekomstige woningen te overwegen, maar het geeft je ook de mogelijkheid om vragen te stellen en meer te weten te komen over hoe de woningen er uit komen te zien.

Daarnaast maak je op de nieuwbouwbeurs ook kennis met verschillende financieringsmogelijkheden voor nieuwbouw. Het is bijvoorbeeld mogelijk in gesprek gaan met een hypotheekverstrekker of financieel adviseurs van Rabobank die gespecialiseerd zijn in dit nieuwbouwproject om jouw hypotheekmogelijkheden en -kosten beter te begrijpen. 

Kortom, het bijwonen van een nieuwbouwbeurs helpt om een weloverwogen beslissingen te nemen over het kopen van nieuwbouwwoningen en biedt een unieke kans om in contact te komen met een grote verscheidenheid aan ontwikkelaars en experts in de bouwsector. 

Nieuwsgierig naar de plannen? Kom dan op 25 maart tussen 11.00 uur en 14.00 uur naar de nieuwbouwbeurs. De deur staat open en je bent welkom om binnen te lopen. Jij kan onderdeel worden van deze nieuwste uitbreiding van de ruime, groene en waterrijke deelbuurt Oostindie Zuide genaamd Meidoorn. De betrokken makelaars, de financieel adviseurs van Rabobank en het team van BPD zijn er om je te woord te staan over het nieuwbouwproject Meidoorn. Tot dan!

 

Datum: 25 maart
Tijd: 11.00 - 14.00 uur
Locatie: Gemeentehuis Leek

Vrije inloop - Gratis

Hier wonen? Bekijk de woningtypes
Meer nieuws? Ga naar het overzicht