Luxe sanitair en trendy tegelwerk in jouw nieuwe woning!

22 juni '23

Stel je voor: een oase van rust waar je je kunt terugtrekken, even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en weer fris tevoorschijn kunt komen. De deskundigen Raab Karcher in Assen staan voor je klaar om je te helpen deze droom werkelijkheid te maken. Koop je een woning in Meidoorn dan is het sanitair en tegelwerk van het gerenommeerde merk Villeroy en Boch bij de prijs inbegrepen. En vergeet niet de prachtige Grohe kranen.

image alt

Raab Karcher

Ervaar het ultieme woongenot in een gloednieuwe woning in Meidoorn, compleet met luxueus sanitair en tegelwerk. Alles is al voor je geregeld. Hoe fijn is dat? Raab Karcher in Assen is dé leverancier voor Plegt-Vos in dit project. Hier vind je alles op het gebied van sanitair en tegelwerk. De ervaren aankoopadviseurs hebben uitgebreide kennis van zowel de woning als het project. Ze zorgen ervoor dat jouw wensen perfect worden afgestemd met de bouwprofessionals, zodat alles met zorg, precisie en volgens planning wordt geleverd, geïnstalleerd en aangesloten.

image alt

Villeroy & Boch en Grohe kranen

Ontdek in de brochure wat je kunt verwachten, inclusief gedetailleerde sanitair voorstellen voor elke woningtype. Alles staat duidelijk aangegeven, zodat je precies weet wat je te wachten staat en alvast kunt uitkijken naar de perfecte match voor jouw nieuwe thuis. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je een keuze maakt uit het moderne assortiment wand- en vloertegels in trendy kleuren. Ga je voor stijlvol grijs, levendig middengrijs, eigentijds greige of mysterieus donkerbruin? Wat je ook beslist, één ding is zeker: het resultaat zal prachtig zijn.

Brochure downloaden

Andere wensen? Geen probleem!

Met deze hoogwaardige standaardafwerking ben je gegarandeerd van een duurzame inrichting die lang meegaat. Maar natuurlijk begrijpen we dat smaak en persoonlijke voorkeuren verschillen. Heb jij andere wensen voor jouw droombadkamer of toilet? Geen probleem! Overleg het met de leverancier, er zijn verschillende mogelijkheden.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een woning in Meidoorn kopen? Bekijk het aanbod