Maak je klaar voor de start verkoop

22 oktober '20

Volgende week donderdag 29 oktober om 15.00 uur start de online verkoop van De Winding fase 2. We pakken dit moment om nog wat extra informatie te delen, zodat je goed voorbereid bent voor de start verkoop.

image alt

Download de digitale brochure

Je kan nu de digitale brochure van je favoriete woning aanvragen. Ga naar de woningpagina en klik op je favoriete bouwnummer. Scroll omlaag en daar vind je de button met Brochure aanvragen. Neem de tijd om de brochure op je gemak door te nemen. 

Naar woningpagina
image alt

Energiezuinigheid en milieu

Jouw toekomstige woning heeft een EPC-waarde van 0. De energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van uw huis is bepalend voor het woninggebonden energieverbruik. Hoe lager de EPC hoe minder energie u verbruikt. Dit is onder meer te danken aan de warmtepomp, vloerverwarming, pv-panelen op het dak en hoge isolatiewaarden van de vloeren, wanden en daken. Het resultaat is een comfortabel huis met lage energielasten waarbij je tevens het tegengaan van klimaatverandering een warm hart toedraagt. Dus een win-win situatie!

Meer over duurzaamheid

Meer weten?

Mocht je nog dringende vragen hebben of is er nog iets niet duidelijk, dan kan je altijd contact op nemen met de makelaar Bruining en de Reus Makelaars.

Groene beleving Wonen in Leek
Neem een kijkje Beschikbare woningen