Maak kennis met Bruining en De Reus makelaars

16 juni '20

Nu de start verkoop van De Winding fase 1 steeds dichterbij komt, wordt het tijd om jou alvast kennis te laten maken met de makelaar. Met welke makelaar heb je straks te maken bij de verkoop van de woningen?

image alt

Makelaarskantoor dat staat voor kwaliteit!

Ons kantoor bestaat al sinds 1998 en voor ons allemaal geldt: de liefde voor de makelaardij groeit nog elke dag. Om ons vak tot in de puntjes uit te kunnen oefenen, bestaat ons team uit enthousiaste, goed opgeleide en ervaren makelaars, taxateurs en binnendienstmedewerkers.

Wie zijn we?
- Roos Schutte (binnendienst)
- Henk Wieland (register makelaar/taxateur)
- Gabriël Mers (register makelaar/taxateur)
- Rianne Bloemink (kandidaat-makelaar)

Bruining en De Reus makelaars is een kantoor dat staat voor kwaliteit, een begrip dat de basis van dienstverlening vormt. Kwaliteit komt in alle vormen naar voren binnen ons kantoor. Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande bouw.

De Winding fase 1

Wauw! Wat weer een gaaf project in Leek, aldus Bruining en De Reus makelaars. In de noordoost hoek van De Hoven zullen deze prachtige 2 onder 1 kappen gaan verrijzen, waar wij de verkoop van mogen begeleiden. En daar zijn we trots op! We ontvangen je graag bij ons op kantoor (volgens RIVM-richtlijnen) en zullen je voorzien van alle informatie over dit project. Uiteraard staan we je ook graag telefonisch te woord.

Bruining en de Reus Makelaars
Boveneind 20
9351 AP Leek
T. 0594-554355
E. [email protected]

Bekijk de beschikbare woningen Naar woningaanbod
Vragen over de woningen Veelgestelde vragen