Nieuw aanbod in Leek! Maak kennis met De Groene Hoven

19 juli '21

Er komt nieuw woningaanbod in Leek in nieuwbouwwijk Oostindie. We gaan starten met De Groene Hoven*. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van dit nieuwe project. Heb je interesse? Vanaf donderdag 29 juli 2021 kan jij je inschrijven voor deze projectfase.

*Bekijk hieronder de eerste schets van de woningen die ontwikkeld worden in De Groene Hoven. 

De Groene Hoven straatbeeld schets
image alt

Groene beleving

Leek is als woongemeente zeer geliefd. Het dorp combineert een landelijke omgeving omringd door groen en water. Het aanbod van De Groene Hoven bestaat uit 7 vrijstaande woningen en 10 2 onder 1 kapwoningen die allemaal zeer ruim zijn opgezet. In totaal zijn er dus 17 woningen waaruit jij kan kiezen met bijzondere aandacht voor duurzaamheid. 

image alt

Hoe werkt het?

Vanaf donderdag 29 juli 2021 is het mogelijk om je aan te melden voor deze prachtige woningen. Het nieuwe woningaanbod staat dan op de website. Op dezelfde dag ontvangen alle nieuwsbriefleden ook een e-mail. Laat je NAW-gegevens zo snel mogelijk achter onder het woningtype van jouw voorkeur door op de button 'Aanmelden projectfase' te klikken. Het tijdstip van de aanmelding telt straks mee wanneer de woningen worden toegewezen.

Aan alle kanten door groen omgeven Wonen in Oostindie
Stel gerust een vraag Contact