Nieuw: Koop je huis in De Hoven volledig online!

30 augustus '18

Een paar schoenen online kopen is bijna voor niemand meer vreemd. Maar een nieuw huis volledig online kopen? Dat is nog voor weinig mensen weggelegd. Toch kan dat binnenkort in De Hoven! Liever contact met de makelaar? Dat kan natuurlijk ook. 

Inloggen of account aanmaken

100% online

In De Hoven kun je straks de koopcontracten voor je nieuwe woning digitaal ondertekenen! Binnenkort gaan wij met de 10 woningen van fase 3-I in verkoop. Als jij na de verkoopperiode een woning toegewezen hebt gekregen bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen. Volledig online of met behulp van de makelaar. Kort geleden heeft BPD dit al bij meerdere projecten gedaan, bijvoorbeeld in Amersfoort, Vianen, Goorle en Tilburg. Nu staat een huis "online kopen" ook klaar voor De Hoven. Iedereen die geïnteresseerd is in één van de 10 woningen van fase 3-I kan binnenkort online een huis kopen. Hoe uniek is dit?

Of de makelaar

Uiteraard blijft het ook mogelijk om persoonlijk contact met Bruining en De Reus Makelaars of Lamberink Makelaars & Adviseurs op te nemen. Dit kan zowel digitaal als fysiek. Weten hoe dit proces verloopt? Lees dan de verkoopprocedure.

Mijn Eigen Huis

Interesse in een woning in de Hoven fase 3-I? De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. In je persoonlijke Mijn Eigen Huis-omgeving ontvang je belangrijke berichten over de 10 woningen van fase 3-I in De Hoven. Zo kun je er jouw voorkeuren opgeven als de verkoop is gestart en uiteindelijk met een aantal klikken verder kan je jouw eigen droomhuis kopen. Bereid je goed voor op de verkoop en maak nu al een account aan. Zo mis je niets.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Heb jij je favoriete woning al gevonden? Bekijk de 10 woningen