Nieuw woningaanbod De Groene Hoven

29 juli '21

We hebben goed nieuws! Het woningaanbod van De Groene Hoven staat op de website. Dat betekent dat jij je nu kan inschrijven voor dit project in Leek. Deze fase bestaat uit 17 woningen met de keuze uit 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Je woont hier ruim, comfortabel, groen én duurzaam.

Ga naar woningaanbod

We hebben de schetsen ontvangen uit het voorlopig ontwerp en je kan hieronder de schetsen van de verschillende type woningen bekijken. Je hebt de keuze uit 7 vrijstaande woningen en 10 2 onder 1 kapwoningen. Alle woningen zijn zeer ruim opgezet en hebben een berging met eigen oprit om je auto te parkeren. Daarnaast worden de woningen opgeleverd met verschillende duurzame opties. Wat dat precies zal zijn, wordt later bekend gemaakt.

2 onder 1 kapwoning

De Groene Hoven - 2 onder 1 kapwoning

Vrijstaande woning

De Groene Hoven - vrijstaande woning

Meld je aan voor het woningtype van je voorkeur

Welk woningtype spreekt jou het meeste aan? Bekijk het woningaanbod en schrijf je in door je NAW-gegevens achter te laten onder het woningtype van jouw voorkeur. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en deze aanmelding geldt ook als aanmeldduur. Dus hoe sneller jij je aanmeldt hoe groter de kans op een woning in het prachtige Oostindie.

Bekijk de verschillende fases Planning
Wie weet woon jij hier straks Woningaanbod