Nog enkele woningen te koop in De Hoven

5 september '17

Ben je op zoek naar een ruime woning met een grote tuin? Dan is dit jouw kans! Op een zeer mooi plekje in De Hoven in Leek zijn nog enkele woningen uit ons project te koop. 
De vrijstaande en 2-onder-1 kapwoningen hebben een statige uitstraling en hebben ruimte genoeg voor het hele gezin. De woningen staan op een zeer ruime kavel met een tuin op het zuiden. Houd je van tuinieren of droom je van een veranda met een buitenkeuken? Je kunt al je wensen realiseren op je eigen grond.

Comfortabel en groen wonen in Oostindie De Hoven

Aan de zuidkant van Leek, wordt sinds 2006 gebouw aan de nieuwbouwwijk Oostindie. Een groene eigentijdse wijk nabij het Leekster Hoofddiep met een ruime opzet, veel groen en drie grote parken. Oostindie bestaat uit 3 verschillende buurten: Het Buiten, De Slagen en De Hoven. In totaal komen in Oostindie zo'n 1100 woningen. Een groot deel is hiervan al gerealiseerd. De uitbreiding vindt de komende jaren plaats in De Hoven. Deze wijk krijgt een Drentse uitstraling met heide, houtwallen, brinken en vennen. De Hoven is zeer ruim van opzet en alle kavels hebben extra grote tuinen.

De Hoven goed bereikbaar

Wonen in De Hoven in Oostindie betekent centraal wonen. Gelegen aan de zuidkant van Leek ben je met de auto binnen 15 minuten in Groningen of Drachten. Met de snelle busverbinding zit je binnen een half uur op een terras in hartje Groningen!

 

Bekijk de beschikbare woningen Ook wonen in De Hoven?
Neem contact op met één van de makelaars Heb je interesse?