Open Huis op 30 september, kom je ook?

18 september '23

Ben jij benieuwd hoe de woningen van Meidoorn er van binnen uitzien? Kom dan op zaterdag 30 september, tussen 11.00 en 15.00 uur, een kijkje nemen tijdens het Open Huis. Je hebt de unieke mogelijkheid om een 2 onder 1 kapwoning van de vorige fase De Groene Hoven te bezichtigen. De woning heeft dezelfde indeling als de 2 onder 1 kapwoningen van de Meidoorn, maar zijn al opgeleverd en bewoond. Meld je nu aan en de bewoner leid je rond en vertelt je er graag meer over.

Ja, ik wil me graag aanmelden
image alt

2 onder 1 kapwoning

Kom langs om alles zelf te bekijken en te ervaren. Het Open Huis draait om een 2 onder 1 kapwoning uit De Groene Hoven die ook in Meidoorn wordt aangeboden. Het is helaas niet mogelijk andere woningen in het project te bezoeken. De bewoner is dan aanwezig en leid je graag rond. Heb je een vraag, stel ze gerust tijdens jouw bezoek. Kom je langs?

Open Huis Meidoorn
Datum: zaterdag 30 september 2023
Inloop: 11:00 - 15:00 uur
Adres: Sleutelbloem 79 in Leek

Benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden bij het project de Meidoorn?

Speciaal voor de Open Huizen Dag van 30 september organiseren we ook een hypotheekinloopmoment. Tijdens dit inloopmoment kun je zonder afspraak bij het kantoor van de Rabobank in Leek langskomen. Wij bespreken samen je woonwensen en berekenen vrijblijvend jouw financiële mogelijkheden. Daarnaast is de makelaar van Bruining en de Reus ook aanwezig om al je vragen rondom het project de Meidoorn of de verkoopbaarheid van je eigen huidige woning te beantwoorden.

De hypotheek inloopdag vindt plaats op zaterdag 30 september 2023 van 11.00 tot 15.00 uur in ons Rabobank kantoor in Leek, Tolberterstraat 41.

Een vraag? Contact met de makelaar
Nu in verkoop Bekijk het woningaanbod