Prijzen per bouwnummer nu definitief

4 november '21

Je hebt een mooie plek gevonden om te wonen, het duurzame karakter spreekt je aan, de architectonische stijl vind je geweldig en de wijk is ideaal voor jouw gezinssituatie. Maar wat kost die ene woning met de tuin op het noorden of dat mooie plekje aan het einde van de straat? De definitieve prijzen per bouwnummer voor de woningen in De Groene Hoven staan nu online. Kijk je mee?

image alt

Bekijk online de prijzen

Je kunt nu bekijken wat jouw droomwoning kost. De prijzen per bouwnummer staan op de woningenpagina op deze website of download de prijslijst van De Groene Hoven. Bekijk het snel via onderstaande button! Heb je een woning gevonden die binnen jouw budget past? 

Vrij op naam
Alle koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende kostenposten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering.

Bekijk de gehele prijslijst

Financiering van je nieuwbouwhuis

Een huis kopen is (vaak) de grootste aankoop van je leven. Het is dan ook van belang dat je je goed laat adviseren over de financiering van je huis. Past jouw droomwoning in De Groene Hoven ook binnen je budget? Je kunt nu alvast zelf je hypotheek berekenen en een indicatie zien van hoeveel je kunt lenen.

Bereken het zelf
Vergroot je kans! Doe een financiële check
Neem nog een kijkje! Woningaanbod