30 juni 2017

Save the date

Wil je meer informatie over de woningen? Dan ben je op vrijdag 30 juni tussen 14.00 en 17.00 uur van harte welkom op het makelaarskantoor van Bruining & De Reus (kantoor Leek) en Lamberink Woningmakelaars (kantoor Groningen). Zij helpen je graag verder!

Datum start verkoop geprikt!

9 juni '17

Het is bijna zover. Op 30 juni start de verkoop van 2 vrijstaande en 6 ruime 2-onder-1-kapwoningen De Hoven.

Mis deze kans niet

Er zijn 2 vrijstaande woningen type Vliervlinder en 4 ruime 2-onder-1-kapwoningen type Aurelia en 2 ruime 2-onder-1-kapwoningen type Atalanta beschikbaar. Alle woningen hebben standaard een aangebouwde stenen garage en op eigen erf zijn er 2 parkeerplaatsen. Ze zijn gelegen op zéér ruime kavels met de tuin op het zuiden. Alle 8 woningen zijn energiezuinig door de aanwezige zonnepanelen op het dak.

Heb je nog vragen? Wij geven je op 30 juni tussen 14.00 en 17.00 uur graag antwoord!

Interesse?

Interesse in een woning en heb je je al ingeschreven? Dan ontvang je op 30 juni een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief staat de link naar het online inschrijfformulier. Heb je je nog niet ingeschreven? Schrijf je dan alsnog in als belangstellende (button "Houd me op de hoogte" bij de woning van je keuze), om de link naar het inschrijfformulier te kunnen ontvangen. Inschrijven op het bouwnummer van jouw keuze kan tot 6 juli,  17.00 uur. Op 7 juli ontvang je van één van de makelaars bericht of je een woning toegewezen hebt gekregen. Belangrijk is om vooraf te checken of je de woning van jouw dromen kunt financieren. Er worden geen woningen verkocht onder voorbehoud van verkoop eigen woning.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Deze kans niet missen? Bekijk het woningaanbod