18 november 2021

Online verkoop De Groene Hoven

Zet het alvast in je agenda! Op donderdag 18 november om 15.00 uur start de verkoop van de woningen van De Groene Hoven. Deze fase bestaat uit 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen.

Verkoopprocedure en toewijzing

25 oktober '21

Als op 18 november 2021 om 15.00 uur de verkoop start, dan kan je maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Dat doe je door jouw gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wensenlijst in het winkelmandje te plaatsen. Ze worden direct opgeslagen in jouw account. Voorkeuren doorgeven kan tot woensdag 24 november 17.00 uur. Op donderdag 25 november is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in jouw account én je ontvangt een e-mail.

We proberen zoveel mogelijk belangstellenden de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij enkele criteria. Wil je weten welke toewijzingscriteria's worden gehanteerd?

Bekijk de toewijzingscriteria

De Groene Hoven vanuit de lucht

Hieronder vind je een sneak peek van een vogelvlucht impressie die we hebben laten maken. Het geeft je alvast een goed beeld hoe de woningen eruit komen te zien met hun riante tuinen. Binnenkort zijn alle impressies definitief klaar en worden ze op de website gedeeld.

Sneak preview van vogelvlucht De Groene Hoven

Mis je nog informatie?

De start verkoop begint al snel en veel informatie kan je al onder de woningpagina vinden. Heb je nog vragen over meerwerkopties en wil je weten wanneer de impressies te zien zijn of ben je benieuwd naar de definitieve prijzen? Geen zorgen. Ondanks dat we alleen de plattegronden, duurzame opties en de voorlopige prijzen van de woningen met je gedeeld hebben, zijn we nog bezig om alles klaar te zetten. In aanloop naar de start verkoop gaan we alle informatie delen. Vergeet je dus niet om je aan te melden!

Beschikbare aanbod Bekijk meer woningen
Duurzamere keuzes De toekomst is groen