De uitslag van de toewijzing is bekend

25 november '21

De inschrijving op de 17 woningen van De Groene Hoven is gesloten en de uitslag van de toewijzing is bekend! Alle woningen zijn toegewezen. Kandidaten die hun voorkeuren tijdens de inschrijfperiode doorgaven hebben een bericht ontvangen.

image alt

Optie gekregen?

Heb je zo'n prachtige woning in De Groene Hoven toegewezen gekregen? Dan is de woning voor jou gereserveerd en hoef je alleen nog maar de optie te bevestigen. Dat doe je heel eenvoudig in het Mijn Eigen Huis account. Wil je hem direct kopen of eerst nog een gesprek met de makelaar? Dan ga je verder in het digitale aankoopproces en wordt de reserveringsovereenkomst opgesteld of er wordt een afspraak met de makelaar gepland. Uiteindelijk teken je de overeenkomst heel eenvoudig online. 

Lees meer over online kopen
image alt

Reservelijst en beschikbaar aanbod

Heb je helaas geen woning toegewezen gekregen dan sta je op de reservelijst. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan 1 van de kandidaten op de reservelijst. Zijn er nog bouwnummers vrij dan zie je dat bij het woningaanbod. Heb je interesse dan vraag je simpel online een optie aan voor dat beschikbare bouwnummer.

Lees er meer over Financiering
Heb je nog vragen? Bruining en de Reus Makelaars