Van binnen gelijk maar van buiten 4x anders

20 mei '19

Hoewel de woningplattegronden van de halfvrijstaande woningen in De Hoven fase 3-I gelijk zijn, de buitenkant verschilt nogal van elkaar. De verschillen zitten hem in de kleur van de gevelstenen, de ramen en de gevelbekleding. Welke woning heeft jouw voorkeur?

image alt

Halfvrijstaande woning type D2 en C1

Op de impressie zie je de combinatie van woningtype D2 en C1. De uiterlijke verschillen tussen deze 2 vallen meteen op. Type D2 is de woning met het opvallende kader om het raam op de begane grond tot en met het Frans balkon op de 1e verdieping. Type C1 heeft op de begane grond 3 ramen aan de voorzijde, houten gevelbekleding in de nok van het dak en een doorlopend dak. De combinatie van beide woningen zie je bij bouwnummers 18-19 en 22-23. Daarbij zijn de woningparen ook nog een gespiegeld. Deze woningen hebben een aangebouwde houten garage. Op de afbeelding zie je de combinatie 19 links en 18 rechts.

Woningaanbod
image alt

Halfvrijstaande woning type C2 en D1

Op de impressie zie je de combinatie van woningtype C2 en D1. Beide woningen hebben een aangebouwde stenen garage. Het verschil zit hem bij deze woningen in de houten gevelbekleding van type D1 en de raamindeling aan de voorzijde van type C2. De combinatie van beide woningen zie je bij bouwnummers 20-21 en 24-25. Daarbij zijn de woningparen ook nog een gespiegeld. Op de afbeelding zie je de bouwnummers 21 links en 20 rechts. 

Woningaanbod
  Meer nieuws
  Bekijk alle woningen