image alt

Verkoop 10 woningen is gestart!

Het is zover: de verkoop van het project 10 woningen De Hoven fase 3-I in Oostindie is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

image alt

Geef je voorkeuren door

Kijk op de start verkooppagina voor onder andere de brochure, tekeningen, afwerking en nog veel meer van jouw favoriete woning. Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door. 

Mijn Eigen Huis account

16 november '18

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak dan snel een account aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met donderdag 22 november - 17.00 uur. Daarna vindt de toewijzing plaats. 

Online kopen

Nadat je een woning toegewezen hebt gekregen ontvang je een mail om je optie te bevestigen, je hebt hier 48 uur de tijd voor. Vervolgens bepaal jij hoe je het aankoopproces wilt doorlopen. Wil je eerst een afspraak met de makelaar om vervolgens de koopcontracten thuis digitaal te ondertekenen? Of doorloop je het proces helemaal online zonder tussenkomst van de makelaar? Uiteraard behoort het maken van een afspraak bij de makelaar i.c.m. het ondertekenen van de koopcontracten bij de makelaar ook tot de mogelijkheden. De keuze is aan jou!