Verkoop De Groene Hoven is gestart!

18 november '21

Dit is het moment! De online verkoop van de 17 woningen van De Groene Hoven is begonnen! Dat betekent dat jij jouw voorkeuren voor je droomwoning kan doorgeven via je eigen Mijn Eigen Huis account. Tot en met 24 november om 17.00 uur, want dan sluit de inschrijving. Een dag later worden deze woningen toegewezen.

image alt

Wie weet woon jij hier straks

Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Alle beschikbare stukken kan je direct downloaden.

Heb je interesse in 1 of meerdere woningen in deze fase? Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door (max. 5 woningen). Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden.

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Doe dat dan snel, want je kunt alleen die ene favoriete woning kopen als je een account hebt aangemaakt.

Dit staat je te wachten

Op woensdag 24 november om 17.00 uur sluit de inschrijving. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Die vindt plaats op donderdag 25 november. We proberen zoveel mogelijk kandidaten de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij verschillende criteria. Lees hier welke criteria dat zijn.

Na de toewijzing krijg je via e-mail een bericht of een woning al dan niet aan jou is toegewezen. Welke woning dat is, zie je in jouw account van Mijn Eigen Huis. Je hebt dan een optie op die woning. Heb je helaas geen woning toegewezen gekregen dan ben je reservekandidaat. Ook dat zie je in jouw account.

 

Heb jij al een persoonlijke account? Mijn Eigen Huis account
Aan alle kanten door groen omgeven Woningen van De Groene Hoven