Online verkoop 3-II is gestart

28 november '19

Het is zover: de online verkoop van De Hoven fase 3-II is gestart! Het zijn 6 halfvrijstaande woningen en 3 vrijstaande woningen die nu te koop zijn. Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Verkooptekeningen vind je bij het woningtype onder het woningaanbod en kun je downloaden. Samen met alle overige informatie staan ze ook bij de documenten in het Mijn Eigen Huis account. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons verkoopteam op. 

image alt

Geef je voorkeuren door

Ga er eens goed voor zitten en bekijk alles goed. Geef daarna online maximaal 5 voorkeuren door. Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen uit je lijstje? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en met woensdag 4 december 17.00 uur. Op donderdag 5 december krijg je uiterlijk aan het einde van de dag via e-mail met de uitslag van de toewijzing. Ook zie je dan in jouw account of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. Vergeet je niet financiële check te uploaden?

Maak een account aan

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak er dan snel een aan en geef daar je woningvoorkeuren door. Meer over het aanmelden en hoe je een account aanmaakt zie je in het onderstaande filmpje. 

Naar Mijn Eigen Huis

Tip: meer weten over wat erbij komt kijken als je een nieuwbouwwoning bij BPD koopt? Bekijk de hele videoserie met 10 korte filmpjes.

  Bekijk de woningen
  Meer over de toewijzing