Verkoop De Winding fase 2 gestart

29 oktober '20

Het is zover: de verkoop van De Winding fase 2 is gestart! Je hebt tot woensdag 4 november 17.00 uur de tijd om je online in te schrijven voor de woningen. Wie weet hoor je binnenkort dat je een optie hebt op jouw droomwoning!

Geef je voorkeur door
image alt

Kies uit 12 woningen

Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Alle beschikbare stukken kan je direct downloaden. Je kan ook een digitale brochure aanvragen. Ga naar jouw favoriete woning en scroll naar beneden voor de aanvraag.

Heb je interesse in 1 of meerdere woningen in deze fase? Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door (max. 5 woningen). Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden.

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Doe dat dan snel want je kunt alleen die ene favoriete woning kopen als je een account hebt aangemaakt.

Mijn Eigen Huis

Ingeschreven, hoe nu verder?

Op woensdag 4 november om 17.00 uur sluit de inschrijving. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Die vindt plaats op donderdag 5 november. We proberen zoveel mogelijk kandidaten de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij verschillende criteria. Lees hier welke criteria dat zijn.

Na de toewijzing krijg je via e-mail een bericht of een woning al dan niet aan jou is toegewezen. Welke woning dat is, zie je in jouw account van Mijn Eigen Huis. Je hebt dan een optie op die woning. Heb je helaas geen woning toegewezen gekregen dan ben je reservekandidaat. Ook dat zie je in jouw account.

Financiële check Vergroot je kans!
Neem contact met ons op Vragen?