Voorspoedige bouw bij De Hoven fase 3-II

23 mei '22

Het is weer tijd voor een bouwupdate van De Hoven fase 3-II. De aannemer heeft wederom enkele foto's gemaakt op de bouwplaats. Benieuwd hoe de bouw van de vrijstaande woningen verloopt?

Werkzaamheden

De bouw van de vrijstaande woningen verloopt voorspoedig. De kappen zijn bij alle 3 de woningen geplaatst en ook de pannen liggen er bij 2 van de 3 woningen op. De dakramen zijn bijna allemaal geplaatst. Binnen enkele dagen wordt er gestart met de gevelbekleding. Als het voegwerk gedaan is en de ramen zijn geplaatst, dan zullen de steigers langzaam worden
gedemonteerd. Wanneer de woningen wind- en waterdicht zijn zal de afbouwfase beginnen. De cementdekvloeren zullen worden aangebracht, de trappen worden geplaatst en de gibo bouwer kan starten met het lijmen van de gipsblokkenwanden.

De Hoven fase 3-II - bouwupdate mei 2022
De Hoven fase 3-II - bouwupdate mei 2022

Prognose oplevering

De aannemer verwacht de vrijstaande woningen in november of december 2022 op te kunnen leveren. De prognose wordt altijd gemaakt op basis van de nu aanwezige planning, indien er zich onvoorziene zaken voordoen zoals bijvoorbeeld; vorst, hevige regenval, leveringsproblemen van materialen of faillissement van een onderaannemer, dan kan er een verschuiving plaatsvinden. De aannemer is afhankelijk van het tijdig invoeren van de nutsvoorzieningen in de woningen. Dit is een belangrijk punt in het bouwproces, dat uitgevoerd dient te worden door het nutsbedrijf. Aan deze prognose kunnen daarom geen rechten ontleend worden.

De Hoven fase 3-II - Bouwupdate mei 2022
Voor jou verzameld Veel gestelde vragen
Je leest het hier Nieuwbouwwoning kopen