Voortgang vrijstaande woningen De Hoven fase 3-II

20 september '22

Laatste update over de 3 vrijstaande woningen van De Hoven fase 3-II was afgelopen voorjaar en we hebben nu weer een nieuwe bouwupdate ontvangen. Er wordt hard gewerkt aan de woningen. Ondanks het harde werken vindt er helaas een verschuiving in de opleverprognose plaats. Deze verschuiving heeft te maken met het aanleggen van de Nuts voorziening in de woning. Lees hieronder de werkzaamheden en je vindt ook meer informatie over de prognose van oplevering.

image alt

Werkzaamheden

De laatste woning staat nog in de steigers, als het kader om de kozijnen geplaatst is zal ook hier de steiger worden gedemonteerd. Alle woningen zijn in de afbouwfase. Dat betekent dat de woningen wind- en waterdicht zijn en de werkzaamheden voornamelijk binnen in de woning plaatsvinden. Bij alle woningen is het installatiewerk van start gegaan. Ook worden zeer binnenkort de dekvloeren bij de eerste woningen aangebracht. De bergingen bij 2 van de 3 woningen zijn afgelopen week geplaatst.

Prognose oplevering

De oplevering van deze vrijstaande woningen is verschoven naar februari/maart 2023. Deze verschuiving vindt plaats omdat Nutsbedrijf wat de Nuts voorzieningen in de woningen aanlegt, heeft aangegeven op te schuiven met de planning naar het nieuwe jaar. De prognose wordt altijd gemaakt op basis van de nu aanwezige planning, indien er zich onvoorziene zaken voordoen zoals bijvoorbeeld; leveringsproblemen van materialen of faillissement van een onderaannemer, dan kan er een verschuiving plaatsvinden. Wij zijn afhankelijk van het tijdig invoeren van de nutsvoorzieningen in de woningen. Dit is een belangrijk punt in het bouwproces, dat uitgevoerd dient te worden door het nutsbedrijf. Aan deze prognose kunnen daarom geen rechten ontleend worden. De oplevering zal in ieder geval conform het contract binnen het beschikbare aantal werkbare werkdagen plaatsvinden.

De Hoven fase 3-II bouwupdate 19 sept 2022
De Hoven fase 3-II bouwupdate 19 sept 2022
  Nieuwsoverzicht
  Planning van De Hoven