Werkzaamheden op de bouwplaats van Meidoorn fase 1

30 mei '24

Er is een nieuwe update vanaf de bouwplaats van Meidoorn fase 1. Lees meer over de werkzaamheden en bekijk hieronder de foto's die we van de aannemer hebben ontvangen.

image alt

Werkzaamheden rijwoningen

De rijwoningen staan in de steigers en de aannemer is volop bezig met het aanbrengen van de daken. Volgende week worden de laatste 3 daken geplaatst.

Binnen wordt er hard gewerkt aan het leidingwerk in de vloeren en achter de knieschotten. Deze week worden in de eerste 2 woningen de trappen geplaatst. Naar verwachting wordt volgende week gestart met het plaatsen van de binnenwanden.

Daarna worden de installaties aangebracht in de vloeren en wanden. Vervolgens kunnen de cementdekvloeren gelegd worden. Aansluitend wordt er gestuct, dit betreft enkel het stucen van grote oneffenheden. De wanden stucen qua afwerking wordt niet meegenomen.

Volgens planning kan de tegelzetter beginnen in week 26. Hierna kunnen ook de plafonds worden gespoten.

image alt

Werkzaamheden vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen

Bij de vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen zijn ze nu gestart met het opbouwen van de steigers. De aannemer verwacht hier over 2 weken te starten met het plaatsen van de daken. Ervan uitgaande dat de wanden bouwers 3 á 4 weken bezig zijn bij de rijwoningen is de verwachting dat ze rond week 26 starten met de binnenwanden.

Prognose oplevering

Op dit moment is de nuts voor de aannemer nog steeds onduidelijk. Omdat er weinig grip is op deze partij is het voor de aannemer lastig te voorspellen wat de oplevering zal doen. De aannemer adviseert dan ook voor de oplevering nog steeds Q4 aan te houden. Mocht de aannemer meer duidelijkheid hebben van de nuts, dan wordt dit uiteraard gedeeld. Vooralsnog wordt er uitgegaan van Q4.

Een vraag? Neem contact op
Hier wonen? Nog aanbod beschikbaar