Woningaanbod Meidoorn fase 2 online

15 februari '24

Nu de bouw van de woningen van Meidoorn fase 1 volgende maand start en er nog maar een paar woningen beschikbaar zijn, hebben we goed nieuws! We zijn achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen voor de verkoop van de woningen van Meidoorn fase 2. Het woningaanbod hiervan staat nu online. Bekijk snel de impressies, de belangrijkste kenmerken én prijzen. Misschien staat jouw droomhuis er wel tussen!

Let op! Mocht je eerder voor Meidoorn fase 1 hebben ingeschreven, dan geldt deze inschrijving niet. Als je in aanmerking wilt komen voor de woningen van Meidoorn fase 2, dan is het van belang dat je opnieuw inschrijft voor projectfase Meidoorn fase 2. Hoe sneller je dit doet, hoe meer kans je maakt op een woning. Als er meerdere kandidaten zijn voor 1 bouwnummer, kijken wij namelijk naar de aanmeldduur.

image alt

Woningtypen

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor start verkoop. Op de pagina woningen kun je de impressies en kenmerken van de woningtypen bekijken. Deze fase bestaat uit 12 woningen, in 2 verschillende typen namelijk:

  • Vrijstaande woningen (4) – circa 167 m2, 3 slaapkamers, ruime tuin en prijzen van € 585.000 tot € 637.500
  • 2 onder 1 kapwoningen (8) –  circa 139 m2 tot 145 m2, 3 slaapkamers, ruime tuin en prijzen van € 426.500 tot € 479.500

Naar woningenpagina

Interesse in Meidoorn fase 2?

Spreken deze woningtypen je aan en wil je op de hoogte blijven van Meidoorn fase 2. Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor projectfase' en laat je NAW-gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is.

Woningaanbod Meidoorn fase 2
Bekijk de criteria's Meer over toewijzing