Hoekwoning #027

€ 339.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een ideale gezinswoning met alle ruimte, een heerlijke tuin én duurzaam? Deze hoekwoning van circa 101 m2 met zadeldak in Meidoorn, de nieuwste uitbreiding van de ruime, groene en waterrijke deelbuurt Oostindie Zuid in Leek heeft het allemaal! Dankzij de 3 slaapkamers en zolderruimte zijn dit ideale gezinswoningen. Niet alleen binnen-, óók buitenshuis geniet jij met het hele gezin. De natuurrijke wijk, het groen in de straten en het speeltuintje op loopafstand; hier groeien jouw kinderen veilig spelend op! 

Verkocht

Hoekwoning #027

€ 339.500
ca. 101 m2
4 kamers
vloerverwarming geheel
ca. 60 m2Tuin
West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Luxe sanitair en trendy tegelwerk in jouw nieuwe woning

Stel je voor: een oase van rust waar je je kunt terugtrekken, even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en weer fris tevoorschijn kunt komen. De deskundigen Raab Karcher in Assen staan voor je klaar om je te helpen deze droom werkelijkheid te maken. Koop je een woning in Meidoorn dan is het sanitair en tegelwerk van het gerenommeerde merk Villeroy en Boch bij de prijs inbegrepen. En vergeet niet de prachtige Grohe kranen. Bekijk nu de brochure.

image alt

Groenverklaring voor Meidoorn

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Meidoorn. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.