Tussenwoning #025

€ 324.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Heerlijk wakker worden met een ochtendkoffietje in je riante achtertuin, klinkt dat als muziek in de oren? Dan is deze tussenwoning van 100 m2 met zadeldak mét dwarskap en een heerlijke tuin misschien wel iets voor jou! Nooit meer zoeken naar een parkeerplaats, want parkeren doe je op je het parkeerhofje achter jouw woning. Wat een luxe! De aanblik van jouw prachtige nieuwe woning is netjes, want de tuinierspullen en fietsen staan keurig opgeruimd in de losse berging. Hier spelen jouw kinderen veilig op straat en maak jij een praatje met de buurman.

Verkocht

Tussenwoning #025

€ 324.500
ca. 100 m2
4 kamers
vloerverwarming geheel
ca. 44 m2Tuin
West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Luxe sanitair en trendy tegelwerk in jouw nieuwe woning

Stel je voor: een oase van rust waar je je kunt terugtrekken, even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en weer fris tevoorschijn kunt komen. De deskundigen Raab Karcher in Assen staan voor je klaar om je te helpen deze droom werkelijkheid te maken. Koop je een woning in Meidoorn dan is het sanitair en tegelwerk van het gerenommeerde merk Villeroy en Boch bij de prijs inbegrepen. En vergeet niet de prachtige Grohe kranen. Bekijk nu de brochure.

image alt

Groenverklaring voor Meidoorn

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Meidoorn. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.