Vrijstaande woning

€ 585.000 - € 637.500 v.o.n. Nog 4 beschikbaar

Omschrijving

Op zoek naar een nieuwbouwwoning met veel ruimte, zowel binnen als buiten? Deze fantastische vrijstaande woning in Meidoorn fase 2 sluit dan helemaal aan met een ruime living die je helemaal naar jouw wensen inricht. In de ruime tuin geniet je in de zomermaanden volop. En de oprit heeft voldoende ruimte voor je auto, zo hoef je niet te zoeken naar een parkeerplaats als je aan het einde van de middag thuiskomt.

Nog 4 beschikbaar

Vrijstaande woning

€ 585.000 - € 637.500
ca. 167 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
Parkeerplaats
Tuin
dorpsleven
image alt

Sanitair en tegelwerk in jouw nieuwe woning

Stel je voor: een oase van rust waar je je kunt terugtrekken, even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en weer fris tevoorschijn kunt komen. De deskundigen Raab Karcher in Assen staan voor je klaar om je te helpen deze droom werkelijkheid te maken. Koop je een woning in Meidoorn dan is het sanitair en tegelwerk van het gerenommeerde merk Villeroy en Boch bij de prijs inbegrepen. En vergeet niet de prachtige Grohe kranen. Bekijk nu de brochure.

image alt

Groenverklaring voor Meidoorn

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Meidoorn. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

Alternatief aanbod