Vrijstaande woning #034

€ 627.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een vrijstaande woning met een ruime tuin en bovenal duurzaam? De ruime indeling, vele slaapkamers. 2 parkeerplekken en veilige (speel)omgeving maken bouwnummer 34 een zeer geschikte gezinswoning! In deze villa van 169 m2 in Meidoorn, de nieuwste uitbreiding van de ruime, groene en waterrijke deelbuurt Oostindie Zuid in Leek is het riant vertoeven. Hier kun je lekker fietsen of wandelen in je nieuwe woonwijk en in de groene omgeving. Dankzij het energielabel A++++, de zonnepanelen en warmtepomp ben jij ook nog eens goed voorbereid op een aardgasvrije toekomst. 

Verkocht

Vrijstaande woning #034

€ 627.500
ca. 169 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 320 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Sanitair en tegelwerk in jouw nieuwe woning

Stel je voor: een oase van rust waar je je kunt terugtrekken, even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en weer fris tevoorschijn kunt komen. De deskundigen Raab Karcher in Assen staan voor je klaar om je te helpen deze droom werkelijkheid te maken. Koop je een woning in Meidoorn dan is het sanitair en tegelwerk van het gerenommeerde merk Villeroy en Boch bij de prijs inbegrepen. En vergeet niet de prachtige Grohe kranen. Bekijk nu de brochure.

image alt

Groenverklaring voor Meidoorn

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Meidoorn. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

Alternatief aanbod