Vrijstaande woning #039

€ 597.500 v.o.n. Vrij

Omschrijving

Een heerlijke villa die van alle gemakken voorzien is! Ben je daarnaar op zoek? Dan is deze vrijstaande woning van circa 169 m2 met langskap, riante tuin op het westen, aangebouwde berging voor extra ruimte én 2 eigen parkeerplaatsen misschien wel iets voor jou. Hier in Meidoorn, de nieuwste uitbreiding van de ruime, groene en waterrijke deelbuurt Oostindie Zuid in Leek is het goed vertoeven. Zie je jezelf al genieten van een koffietje in jouw riante achtertuin?

Vrij

Vrijstaande woning #039

€ 597.500
ca. 169 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 287 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Sanitair en tegelwerk in jouw nieuwe woning

Stel je voor: een oase van rust waar je je kunt terugtrekken, even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en weer fris tevoorschijn kunt komen. De deskundigen Raab Karcher in Assen staan voor je klaar om je te helpen deze droom werkelijkheid te maken. Koop je een woning in Meidoorn dan is het sanitair en tegelwerk van het gerenommeerde merk Villeroy en Boch bij de prijs inbegrepen. En vergeet niet de prachtige Grohe kranen. Bekijk nu de brochure.

image alt

Groenverklaring voor Meidoorn

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Meidoorn. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

Alternatief aanbod