Impressies De Groene Hoven gereed

29 oktober '21

De verkoop van de woningen van De Groene Hoven komt steeds dichterbij. Maar eerst laten we jullie graag zien hoe deze woningen eruit komen te zien. De impressies zijn namelijk klaar en wat zijn ze mooi geworden! Naast de verschillende straatbeelden van de woningen, hebben we ook tuin, woonkamer en keuken impressies laten maken. Bekijk ze hieronder of ga naar de pagina woningen.

Sfeerimpressie vanaf de straat

De eerste impressie van De Groene Hoven hebben jullie al kunnen bewonderen. Vanuit vogelvlucht konden jullie alle woningen zien. We hebben daarnaast impressies gemaakt vanaf de straat. Vanuit verschillende standpunten worden deze woningen uitgelicht. Onder jouw favoriete bouwnummer kan je ook de frontale gevelbeelden vinden. Dan kan je een nog betere blik werpen op de materialen die gebruikt worden.

Ideeën opdoen voor de woonkamer en keuken

Hieronder sfeerimpressies van de 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen. Je kan onder jouw favoriete bouwnummer de impressie vinden die bij de woningtype past. De mogelijkheden voor de inrichting van een keuken zijn er. Ter inspiratie hebben we onderstaande keukens erin geplaatst. Ook voor de woonkamer zijn er genoeg ideeën voor de inrichting. Beide woningtypes hebben openslaande deuren die naar jouw riante tuin gaan.

Sfeerimpressie om inspiratie op te doen voor je tuin

De woningen hebben allemaal een ruime tuin en hierdoor zijn er genoeg mogelijkheden voor een moestuin, vijver, overkapping of wellicht een buitenkeuken. Waar kies jij voor?

Wanneer start de verkoop? Start verkoopdatum bekend
Van schets naar impressie Sfeerimpressies