Plattegronden De Groene Hoven

1 oktober '21

Vlak na de zomervakantie is het definitieve ontwerp van De Groene Hoven vastgesteld. Vanaf dat moment konden we aan de slag met de tekeningen. Zojuist zijn de ingerichte plattegronden toegevoegd onder het woningaanbod. Benieuwd naar de indeling en waar jij komt te slapen?

image alt

Start met inrichten

De plattegronden van de woningen zijn nu beschikbaar. Je krijgt direct een goede indicatie van hoe de woningen zijn ingedeeld. Kun jij je al voorstellen hoe je de woning wilt inrichten? Zie jij jezelf al zitten op je nieuwe bank? En in welke slaapkamer zie je jouw kinderen al slapen? Hoe delen we de zolderverdieping in? Welke kleur geef je de wand in de keuken? Laat je gedachten de vrije loop!

De ingerichte plattegronden zijn vanaf nu in te zien bij elke bouwnummer. Kies je voor een 2 onder 1 kap of een vrijstaande woning? Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om je huis naar wens aan te passen.

Bekijk de plattegronden

Interesse? Maak een account aan

Het duurt niet lang meer. Dan start de verkoop van De Groene Hoven. Heb je al een Mijn Eigen Huis Account aangemaakt? Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must wanneer je straks een woning wilt kopen in De Groene Hoven. Via je account geef je je voorkeur door voor een bouwnummer. Maak een account aan en zet jouw favoriete woning alvast op je wensenlijst. Verder kan je jouw persoonlijke gegevens beheren, berichten lezen, documenten bekijken en als de verkoop is gestart jouw definitieve voorkeuren doorgeven.

Mijn Eigen Huis account
Jouw woning in De Groene Hoven Duurzame nieuwbouwwoning
Het ultieme thuisgevoel Wonen in Leek