2 onder 1 kapwoning #037

€ 479.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Wonen in een riante 2-kapper met een ruimte tuin, omringd door 2 watersingels. Is dat jouw woondroom? Dan hebben we goed nieuws. Hier in Meidoorn, de nieuwste uitbreiding van de ruime, groene en waterrijke deelbuurt Oostindie Zuid in Leek komt deze 2-kapper met zadeldak met dwarskap van 145 m2 met een riante tuin op het noordoosten en 2 parkeerplekken vrij. Dankzij het energielabel A++++, de zonnepanelen en warmtepomp ben jij ook nog eens goed voorbereid op een aardgasvrije toekomst.

Verkocht

2 onder 1 kapwoning #037

€ 479.500
ca. 145 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 232 m2Tuin
Noord-oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Sanitair en tegelwerk in jouw nieuwe woning

Stel je voor: een oase van rust waar je je kunt terugtrekken, even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en weer fris tevoorschijn kunt komen. De deskundigen Raab Karcher in Assen staan voor je klaar om je te helpen deze droom werkelijkheid te maken. Koop je een woning in Meidoorn dan is het sanitair en tegelwerk van het gerenommeerde merk Villeroy en Boch bij de prijs inbegrepen. En vergeet niet de prachtige Grohe kranen. Bekijk nu de brochure.

image alt

Groenverklaring voor Meidoorn

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Meidoorn. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

Alternatief aanbod