2 onder 1 kapwoning #044

€ 432.500 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Hier snuif je de frisse lucht op onder het genot van een kopje koffie, met één oog op je kinderen die in de tuin aan het schommelen zijn. In Meidoorn, de nieuwste uitbreiding van de ruime, groene en waterrijke deelbuurt Oostindie Zuid in Leek komt deze 2-kapper van 139 m2 met een riante tuin op het zuidwesten en 2 parkeerplekken vrij. Klinkt dat niet fijn?

Verkocht

2 onder 1 kapwoning #044

€ 432.500
ca. 139 m2
4 kamers
Vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 175 m2Tuin
Zuid-westen

Overzicht wordt geladen..

image alt

Sanitair en tegelwerk in jouw nieuwe woning

Stel je voor: een oase van rust waar je je kunt terugtrekken, even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en weer fris tevoorschijn kunt komen. De deskundigen Raab Karcher in Assen staan voor je klaar om je te helpen deze droom werkelijkheid te maken. Koop je een woning in Meidoorn dan is het sanitair en tegelwerk van het gerenommeerde merk Villeroy en Boch bij de prijs inbegrepen. En vergeet niet de prachtige Grohe kranen. Bekijk nu de brochure.

image alt

Groenverklaring voor Meidoorn

Goed nieuws voor iedereen die een woning op het oog heeft in Meidoorn. De woningen in dit plan krijgen namelijk een Groenverklaring. Met deze verklaring krijg je bij diverse hypotheekverstrekkers extra rentekorting op je hypotheek, zoals de Groenhypotheek van Rabobank. Zo bespaar je met de aankoop van een nieuwbouwwoning niet alleen op energiekosten maar ook op je hypotheeklasten. Benieuwd naar jouw voordelen? We vertellen je er hier meer over.

Alternatief aanbod