Vrijstaande woning #027

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Op deze kavel kun je je favoriete vrijstaande woning kiezen! Ga je voor type A of B? Beide types zijn ruim van binnen maar hebben een andere uitstraling, welke type spreekt jou het meeste aan? De kavel is groot genoeg voor het realiseren van al je tuinwensen. De tuin ligt op het oosten. In de ochtend kan je heerlijk van de zon genieten. Door de ongelijke kap en/of ongelijke goothoogte passen deze woningen in het Drentse karakter van dit gedeelte van De Hoven. De aangebouwde garage met openslaande houten deuren en 2 parkeerplaatsen op eigen erf maken deze woning compleet!

In aanbouw / bewoond

Vrijstaande woning #027

ca. 185 m2
5 kamers
3 woonlagen
Tuin
Oosten

Overzicht wordt geladen..

image alt

Gasloos en duurzaam wonen

Alle woningen in De Hoven fase 3-II worden zonder gasaansluiting gebouwd. Natuurlijk wordt je woning voorzien van de juiste duurzame alternatieven. Denk bijvoorbeeld aan een luchtwarmtepomp, HR++ glas en vloerverwarming. Dit gecombineerd met uitstekende isolatie rondom resulteert in energielabel A. Er worden ook zonnepanelen geplaatst. Gasloos en duurzaam wonen: fijn voor het klimaat en goed voor je portemonnee!

image alt

Geniet binnen en buiten van de ruimte om je heen

In De Hoven fase 3-II woon je groen, waterrijk en duurzaam. Alle tuinen zijn extra ruim opgezet met een perceel van ongeveer 600 m2. Ideaal voor gezinnen of tweeverdieners. In je woonkamer met openslaande tuindeuren ben je verzekerd van volop daglicht.